16 Nisan 2014 Çarşamba

HADİ ÇIKIP SERA DOLAŞALIM GÖZÜMÜZÜ GÖNLÜMÜZÜ AÇALIM

"Hadi çıkıp dolaşalım da hava alalım"  "Hadi değişik bir şeyler yapalım" cümlelerinden sonra kendilerini büyük alışveriş merkezlerine atanlara sinir oluyorum. Elbette alışveriş merkezlerine hiç gidilmesin anlamında değil bu sözlerim. Özellikle alış veriş amacıyla olmak üzere, sinemaya ya da yemeğe gidilir elbette. Ama her zaman nedir bu kapalı mekandan kapalı bir başka mekana transfer isteği anlamış değilim. Sanırım zaman içinde toplumumuzda açık havada sosyalleşme fobisi geliştirildi. Neyse ki; bizim içimize işleyemedi bu fobi.

Bizde sıkça yaptığımız "Hadi çıkıp kaybolalım" etkinliklerimiz vardır. " Hadi kaybolalım da piknik yapalım", "hadi kaybolalım da uçurtma uçuralım", "hadi çıkıp çiçek koklayalım" deyip Kale eteklerinde ya da Varlık Mahallesindeki seralarda geçen aktivitelerimiz... Bu aralar bir de "hadi kaybolalım da fotoğraf çekelim" aktivitelerimi araya kaynattım. 

İlla bizim yaptıklarımızı yapın demiyorum. isteyenlere kopya çekmek serbest tabi -Hadi yine iyisiniz!-  Hazır her yer avm değilken, kendinize ve sevdiklerinize  Hadi ile başlayan doğru aktiviteler uydurmanızı diliyorum. Zira her kaliteli birlikteliğin temeli birlikte nitelikli vakit paylaşmaktan geçer. İster aileyle, ister sevgiliyle, ister arkadaş veya dostlarla. Nevi ne olursa olsun sevdiklerinize vereceğiniz en anlamlı hediye kendiniz ve zamanınızdır. Tüm uzmanlar bunda hem fikir. Dolayısıyla hadi gelenekleri başlatın bir an önce.

Şimdi "Hadi çıkıp sera dolaşalım, gözümüzü gönlümüzü açalım" aktivitemizden bolca olmak üzere biraz fotoğraflarıma göz atalım...






















































































































































3 yorum:

  1. Tek kelimeyle harika suzan hanım... benim gibi ücretli kölelerin ancak rüyasında yapabileceği bir etkinlik bu :)

    YanıtlaSil
  2. Hafta sonları çuvala mı girdi? Bahane yok. :)

    YanıtlaSil
  3. su gibi akan kelimeler, harika resimler. Teşekkürler

    YanıtlaSil